„Kangaros” no pašu audzētiem augļiem un ogām jau 9 gadus ražo garšīgus un veselīgu kārumus un našķus – žāvētus augļu un ogas, ievārījumus, sīrupus, čatnijus.

Žāvēti āboli, bumbieri, cidonijas, rabarberi un dzērvenes garšo gan bērniem, gan lielajiem. Žāvētos augļus un ogas var ēst tāpat vien konfekšu vietā, likt klāt brokastu putrai vai jogurtam, cept rupjmaizē, cepumos vai saldajās bulciņās, gatavot no tiem desertus vai pievienot tējai.

Dažādi ievārījumi iecienīti gan pie pankūkām, gan arī sieriem un cepešiem. No dzērveņu, rabarberu un cidoniju sīrupa var pagatavot gardus un atspirdzinošus dzērienus un arī saldos ēdienus. Bet čatniji der gardēžiem kopā ar zivīm, sieru un dažādiem gaļas ēdieniem- ceptu vai grilētu gaļu, pastētēm, cepešiem, ruletēm un asinsdesām

Īpašs ir „Bumbieru našķis pie siera”, kura recepte ir atceļojusi no Francijas un, kas brīnišķīgi sader kopā ar Brie sieru.

Visi garšīgie produkti tiek gatavoti „kā mājās”, bez nekādām sliktām piedevām, garšas pastiprinātājiem, stabilizētājiem, realizācijas laika pagarinātājiem u.t.t., un ne velti tirdziņos nereti pircēji saka – „to jau pats arī var pagatavot!” Protams, ka var! Bet, ja nav bijis laika, vai nav bijis no kā, var braukt ciemos, kur būs iespēja visu pagaršot, un tad izvēlēties.

Iespējams arī pasūtīt.